Turbo-centreren

Leer en train in Turbocentreren: je beste zelf zijn, ook onder druk

Introductie minitraining Turbocentreren (1 min)

Leer en train in Turbocentreren: je beste zelf zijn, ook onder druk

(De video’s van deze training kun je ook zonder geluid kijken met de ondertitels aan of je kunt de tekst van de video lezen.)

In deze mini training over turbo-centreren leer ik je hoe je jezelf snel op je best kan krijgen.

 

Hoe je snel van stress naar flow kan bijvoorbeeld. Hoe je ook in lastige situaties je beste zelf kunt zijn in een situatie.

 

Dat gaat met een ezelsbruggetje van de verschillende stappen van het centreren en ik ga je ook uitleggen hoe het werkt en waarom het werkt. Zodat je beter snapt wat je doet en dan wordt het nog makkelijker.

 

Dus na deze mini-training kun jezelf binnen een minuut, zelfs binnen 1 ademhaling, snel weer in balans brengen, zodat je de beste bijdrage kan leveren aan de situatie, ook als lastig is.

Reviews voor deze minitraining

Wat een fijne cursus!

Rated 5 out of 5
25/06/2022

Ik dacht dat ik het centreren wel begreep maar ik vond het toch heel verhelderend om de verschillende stappen wat verder te leren kennen.

Heel waardevol

Rated 5 out of 5
25/06/2022

Ik heb al verschillende keren veel aan het turbocentreren gehad, dankjewel! De site ziet er ook super mooi uit trouwens, complimenten :-p

Hoe werkt het?

Dat is heel eenvoudig: je kunt meteen beginnen met les 1 via de link hieronder en zoveel lessen doen als je zin of tijd hebt. Leer vandaag nog om jezelf steeds opnieuw in balans te brengen, ook in uitdagende situaties!

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit, richtte een stichting op voor integraal leiderschap voor duurzaamheid, en is mede-oprichter van The Centre for Embodied Wisdom. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties.

28 Cursussen

Gratis training

Training Bevat

  • 6 Lessen
  • 12 Onderwerpen

Goed gedaan! Wat vond je er van?

We horen graag je mening. En, als iemand twijfelt of deze mini-training wat voor ze is, blijkt dat het lezen van meningen van anderen heel erg helpt. Je review wordt anoniem gepubliceerd.

Goed gedaan! Wat vond je er van?

We hopen dat deze minitraining waardevol voor je is geweest! Zou je ons een plezier willen doen en een review achter laten? Misschien help je er iemand mee over de streep die twijfelt om mee te doen!

Meer gecentreerde mensen in de wereld, daar hebben we allemaal wat aan, of niet dan?