Proud Imposter

Ontkracht angst dat je door de mand gaat vallen
imposter-syndroom
Huidige status
Niet gestart
Prijs
Gratis

Het imposter sydroom is het gevoel dat je door de mand gaat vallen. Dat het nu niet meer lang zal duren of ze komen erachter dat je eigenlijk niet weet wat je doet.

Minitraining Proud Imposter (1:30 min)

Leer wat het Imposter Syndroom is en hoe je ermee om kunt gaan

(De video’s van deze training kun je ook zonder geluid kijken met de ondertitels aan of je kunt de tekst van de video lezen)

Tekst van de video

Ken je dat? Dat gevoel dat je nu binnenkort wel door de mand zult gaan vallen? Dat ze nu binnenkort wel zullen merken dat je eigenlijk niet weet wat je doet.


Dat heet het ‘imposter syndroom’.


Imposter betekent bedrieger. En heel veel mensen hebben er last van, niet alleen vrouwen trouwens.


Het ‘imposter syndroom’ zorgt er voor dat je eigenlijk minder je bijdrage kunt leveren omdat je teveel twijfelt en minder tot je recht komt. En dat is eigenlijk jammer want waarschijnlijk klopt het helemaal niet jouw ideeën over jezelf.


Je hoeft er ook niet altijd last van te hebben, maar misschien herken je dat je soms worstelt met die gedachtes.


Nou ik zelf ook. Ik denk zonder de methodes die ik ga delen met jou in deze minitraining dat bijvoorbeeld mijn boeken er veel moeilijker of niet gekomen zouden zijn en niet zouden zijn uitgegeven.


Het heeft me zelf ook heel erg geholpen om met deze tools die ik met je ga delen mezelf te ondersteunen omdat ik wel weet dat ik heel veel te brengen heb, maar soms ook twijfel aan mezelf en aan m’n toegevoegde waarde.


Nou dat hebben dus heel veel mensen en wil je daar ook mee aan de slag en er lichter mee omgaan dan kun je meedoen met deze minitraining.


En aan het eind als je hem af hebt, krijg je dan ook de ‘proud imposter’ badge. Dus dat kan ook een reden zijn om mee te doen.


Anyway, ben je benieuwd? Geef je op. Dan kun je meteen aan de slag.

Meteen naar de eerste les

Je kunt de eerste les meteen doen zonder je aan te melden. De rest van de minitraining is ook gratis, maar daarvoor je moet wel inloggen.

Screenshots

Reviews voor deze minitraining

Geweldige training! (niks mini's aan dus)

13/01/2024

Heel fijne training. Best een uitgebreide mini-training: je krijgt er heel veel voor!]

Anouk, wederom bedankt.

Voor je deskundigheid, je begeleiding en ook je humor 🙂

fijne oefeningen

14/06/2023

Vooral de HARK en 3 -a’s en het ophalen en toepassen van the Work waren erg nuttig. (ik vond het een beetje verwarrend dat ik vaak niet duidelijk had waar ik moest klikken als ik klaar was, icm dat het laden lang duurde waardoor ik niet wist of ik het ‘goed’; had gedaan. Kon ik denken dat ik het minder kan dan anderen – ha ha.

Antwoord van AnoukA Academy

Dankjewel voor de 5 sterren Maiken! en ook voor de opbouwende feedback, we zijn altijd aan het kijken hoe we de academy verder kunnen verbeteren. Haha grappig dat we zelfs aan onszelf kunnen twijfelen soms als een website niet meewerkt 🙂

Waardevolle training

18/04/2023

Herkenbaar, helpend, interessant en leuk.

Wat een rust, zachtheid en liefde straal je uit Anouk; dankjewel!

Meteen naar de eerste les

Je kunt de eerste les meteen doen zonder je aan te melden. De rest van de minitraining is ook gratis, maar daarvoor je moet wel inloggen.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
 

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!