Proud Imposter

Ontkracht angst dat je door de mand gaat vallen

Het imposter sydroom is het gevoel dat je door de mand gaat vallen. Dat het nu niet meer lang zal duren of ze komen erachter dat je eigenlijk niet weet wat je doet.

Minitraining Proud Imposter (1:30 min)

Leer wat het Imposter Syndroom is en hoe je ermee om kunt gaan

(De video’s van deze training kun je ook zonder geluid kijken met de ondertitels aan of je kunt de tekst van de video lezen)

Tekst van de video

Ken je dat? Dat gevoel dat je nu binnenkort wel door de mand zult gaan vallen? Dat ze nu binnenkort wel zullen merken dat je eigenlijk niet weet wat je doet.


Dat heet het 'imposter syndroom'.


Imposter betekent bedrieger. En heel veel mensen hebben er last van, niet alleen vrouwen trouwens.


Het 'imposter syndroom' zorgt er voor dat je eigenlijk minder je bijdrage kunt leveren omdat je teveel twijfelt en minder tot je recht komt. En dat is eigenlijk jammer want waarschijnlijk klopt het helemaal niet jouw ideeën over jezelf.


Je hoeft er ook niet altijd last van te hebben, maar misschien herken je dat je soms worstelt met die gedachtes.


Nou ik zelf ook. Ik denk zonder de methodes die ik ga delen met jou in deze minitraining dat bijvoorbeeld mijn boeken er veel moeilijker of niet gekomen zouden zijn en niet zouden zijn uitgegeven.


Het heeft me zelf ook heel erg geholpen om met deze tools die ik met je ga delen mezelf te ondersteunen omdat ik wel weet dat ik heel veel te brengen heb, maar soms ook twijfel aan mezelf en aan m'n toegevoegde waarde.


Nou dat hebben dus heel veel mensen en wil je daar ook mee aan de slag en er lichter mee omgaan dan kun je meedoen met deze minitraining.


En aan het eind als je hem af hebt, krijg je dan ook de 'proud imposter' badge. Dus dat kan ook een reden zijn om mee te doen.


Anyway, ben je benieuwd? Geef je op. Dan kun je meteen aan de slag.

Zelftest

Kijk hoeveel imposter jij in je hebt met deze informele zelftest. We slaan je antwoorden niet op.

Stap 1 van 4

1. Welk van deze plaatjes past het best bij jou?

Reviews voor deze minitraining

Geen titel

Rated 5 out of 5
11/07/2022

Eyeopener en start naar meer zelfvertrouwen

Rated 4 out of 5
01/07/2022

Al jaren ervaar ik twijfel over wat ik doe, in mijn werk en thuis. Kan ik een ander voldoende helpen, ben ik een behulpzaam familielid, goede vriendin of goede moeder? Meestal als ik dit denk, denk ik dat ik het niet kan en weinig toegevoegde waarde heb. Nu weet ik dat ik hierin niet alleen sta en dat meer mensen zulke gevoelens hebben en weet ik hoe ik kan oefenen om met deze gevoelens en gedachtes om te gaan. Dat twijfels er mogen zijn en ook hoe ik dit kan ombuigen naar meer zelfvertrouwen en zekerheid en zelfs trots zijn.

Bedankt Anouk!

Dat was leuk en leerzaam!

Rated 5 out of 5
28/06/2022

Ik vond de lessen heel afwisselend en leerzaam. Ik heb ook weer nieuwe dingen geleerd, vooral hoe ik mn gedachten minder serieus kan nemen als ik weer eens twijfel 🙂

Meld je aan om mee te doen

De minitraining is gratis, maar je moet wel .

Als je nog geen account hebt kun je je aanmelden met deze knop.

Je gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy-verklaring. Je kunt zonder je aan te melden eerst de minitraining Turboflow doen.

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit.Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer plezier en wijsheid in organisaties.

38 Cursussen

Nog niet begonnen

Training bevat

  • 5 Lessen
  • 10 Onderwerpen

Je bent niet ingelogd

De minitrainingen zijn gratis, maar het grootste gedeelte van deze site werkt alleen als je bent ingelogd. Als je nog geen lid bent kun je je gratis aanmelden.

Log in of meld je aan als toegang wilt.

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!