M’n ideale werk

Uitgebreide vragenlijst voor inzicht en actie
Current Status
Nog niet begonnen
Prijs
Gratis

Mijn Ideale Werk introductie (1:27)

Wat is je ideale werk? Zit je nog goed? Met behulp van de vragen in deze mini-training over de verschillende aspecten van je ideale werk krijg je helderheid!

Krijg overzicht over wat je wilt van je ideale werk, wat je te bieden hebt en waar je nog onduidelijkheid over hebt. Het kan je ook helpen om groter te dromen en te verzinnen hoe het allemaal nog leuker en vervullender zou kunnen zijn. Je kunt de vragen gebruiken om erachter te komen hoe je je huidige werk passender kunt maken, of om te verhelderen hoe je volgende werk eruit gaat zien.

Je ‘ideale’ werk betekent niet 110 procent perfect werk, maar een goede balans tussen doen waar je goed in bent en uitgedaagd worden, meestal met plezier naar je werk gaan en en prettige omgeving qua gebouw en mensen. Het ideale werk zit hem niet alleen in wat je doet, maar ook in hoe je doet wat je doet.

Deze mini-training is anders dan de anderen, omdat het voornamelijk uit vragen bestaat. Je weet het namelijk zelf het beste! Maar welke vragen moet je dan stellen? Daar kan ik je bij helpen.

Hiervoor gebruiken we de verschillende lagen van de zogenaamde logische niveaus van Bateson. Bijvoorbeeld wat vind je belangrijk aan je werkomgeving? Welke competenties, overtugingen, kwaliteiten en drijfveren heb je? En wat kun je leren van de mooie en vervelende aspecten uit je loopbaan tot nu toe?
(Deze vragenlijst is een door Anouk Brack uitgebreide versie gebaseerd Het Groot Psychologisch Modellenboek (2010))

Het zijn veel vragen waar je per onderdeel doorheen gaat. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je antwoord geeft. Sommige vragen geef je vanzelf meer aandacht dan anderen. Dat is helemaal prima. Aan het eind kun je ze ook downloaden. Handig!

Ben je klaar voor meer inzicht in je ideale werk? Start dan nu deze mini-training.

Je kunt de video’s van deze minitraining ook zonder geluid kijken met de ondertitels. Of je leest de tekst van de video in de dropdown.

Tekst van de video

In deze minitraining over m'n ideale werk help ik je om meer helderheid te krijgen over wat je ideale werk nou eigenlijk is.


Of je bijvoorbeeld nog op de goede plek zit. Hoe je je huidige werk misschien idealer kan maken of waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een nieuw werk.


Je ideale werk betekent niet dat het dan altijd 110% goed moet zijn. Het gaat meer over: Wat is een goede balans tussen doen waar je goed in bent en uitgedaagd worden?


Dat je meestal met plezier naar je werk gaat en een prettige omgeving hebt qua gebouw, qua mensen.


Het ideale werk zit 'm ook niet alleen in wat je doet maar ook in hoe je doet wat je doet.


Nou daarvoor heb ik een hele mooie uitgebreide vragenlijst voor je ontwikkeld. Want jij weet eigenlijk het beste wat je ideale werk is, maar welke vragen moet jezelf dan stellen?


Nou daar ga ik je dus bij helpen. Dan krijg je heel mooi overzicht wat je aan het eind ook kunt downloaden. Dat kun je dan weer gebruiken om verder over na te denken of met iemand te bespreken.


Sowieso het invullen van die vragen gaat je al heel veel helderheid opleveren bijvoorbeeld over - ja wat eigenlijk wel duidelijk is en wat je eigenlijk wel weet in wat je zoekt in je ideale werk en ook waar je eigenlijk nog nooit over nagedacht hebt.


Je realiseert je daardoor ook nieuwe dingen.


Dus als jij ook meer inzicht in jouw ideale werk wil hebben dan kun je deze minitraining gaan doen.

Reviews voor deze minitraining

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Meld je aan om mee te doen

De minitraining is gratis, maar je moet wel .

Als je nog geen account hebt kun je je aanmelden met deze knop.

Je gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy-verklaring. Je kunt zonder je aan te melden eerst de minitraining Turboflow doen.

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit.Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer plezier en wijsheid in organisaties.

38 Cursussen

Nog niet begonnen

Training bevat

  • 11 Lessen

Je bent niet ingelogd

De minitrainingen zijn gratis, maar het grootste gedeelte van deze site werkt alleen als je bent ingelogd. Als je nog geen lid bent kun je je gratis aanmelden.

Log in of meld je aan als toegang wilt.

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!