Meditatieheld

Vind moed om te rusten
(5 lessen van ± 12 minuten)
meditatieheld-logo
Huidige status
Niet gestart
Prijs
Gratis

Meditatieheld introductie (1:37)

Stop met uitstellen en vind de moed om te rusten in wie je bent en waar je bent op dit moment in je leven. In deze minitraining leer je hoe  eenvoudige meditatie werkt en ook waarom het werkt. Bovendien leer je een aantal veel voorkomende valkuilen te vermijden dus dat scheelt alweer.

Ervaar zelf hoeveel het je brengt als je elke dag 10 minuten mediteert. Maar wees gewaarschuwd: als je er eenmaal aan gewend bent wil je nooit meer zonder.

Je kunt de video’s van deze minitraining ook kijken zonder geluid, met de ondertitels aan, of je leest de tekst in de dropdown.

Tekst van de video

Deze mini training gaat over mediteren, en waarom dat best wel heldhaftig is eigenlijk.


Je weet vast wel dat mediteren een goed idee is, en misschien heb je het ook wel geprobeerd of een tijd achter elkaar gedaan.


Of misschien weten nooit echt aan begonnen en denk je, nou dit is mijn kans, nu ga ik er voor!


In deze mini training leg ik je uit hoe je kunt mediteren en probeer het ook meteen uit. We beginnen met één seconde, 10 seconden, een minuut.


Dat is expres zo weinig omdat het dan heel laagdrempelig is, lichtvoetig. En dan merk je meteen dat je het gewoon kan, dat het lukt. Dan kun je het altijd nog gaan uitbreiden hoe vaak je het doet en hoe lang je het doet.


Wat verder in deze training zit zijn een aantal “mindfucks”, sorry voor het woord. Een aantal veel voorkomende vergissingen die mensen maken.


Ook al wordt het je uitgelegd, mij ook, dan nog denk je dat bijvoorbeeld dat je niet goed kunt mediteren omdat het niet stil wordt in je hoofd, nou dat klopt dus al niet.


En zo zijn er nog een aantal mindfucks die ik ga uitleggen, waardoor je over die drempels heen komt, van het mediteren. Waardoor je meteen al gaat merken van “oh ik kan het wel”.


En waardoor je ook zult gaan merken wat het je oplevert, en je weet vast wel dat het een goed idee is.


In de cursus zal ik je ook nog wat meer vertellen over wat dan de bewezen effecten zijn van het mediteren.


Al met al wordt het volgens mij een interessante cursus en ik hoop dat je zin hebt om mee te doen!

Meteen naar de eerste les

Je kunt de eerste les meteen doen zonder je aan te melden. De rest van de minitraining is ook gratis, maar daarvoor je moet wel inloggen.

Screenshots

Reviews voor deze minitraining

Kan prima in de trein!

08/06/2024

Heb de ministration g gevolgd en gedaan in de trein op weg naar mijn werk. Mooi begin van de dag omdat je ook al meteen gaat oefenen.

Leuke cursus

08/08/2022

Heb er veel aan gehad, ik mediteer tegenwoordig regelmatig 10 minuten

Meteen naar de eerste les

Je kunt de eerste les meteen doen zonder je aan te melden. De rest van de minitraining is ook gratis, maar daarvoor je moet wel inloggen.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
 

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!