Meditatieheld

Vind vandaag de moed om te rusten
Current Status
Nog niet begonnen
Prijs
Gratis

Meditatieheld introductie (1:37)

Stop met uitstellen en vind de moed om te rusten in wie je bent en waar je bent op dit moment in je leven. In deze minitraining leer je hoe  eenvoudige meditatie werkt en ook waarom het werkt. Bovendien leer je een aantal veel voorkomende valkuilen te vermijden dus dat scheelt alweer.

Ervaar zelf hoeveel het je brengt als je elke dag 10 minuten mediteert. Maar wees gewaarschuwd: als je er eenmaal aan gewend bent wil je nooit meer zonder.

Je kunt de video’s van deze minitraining ook kijken zonder geluid, met de ondertitels aan, of je leest de tekst in de dropdown.

Tekst van de video

Deze mini training gaat over mediteren, en waarom dat best wel heldhaftig is eigenlijk.


Je weet vast wel dat mediteren een goed idee is, en misschien heb je het ook wel geprobeerd of een tijd achter elkaar gedaan.


Of misschien weten nooit echt aan begonnen en denk je, nou dit is mijn kans, nu ga ik er voor!


In deze mini training leg ik je uit hoe je kunt mediteren en probeer het ook meteen uit. We beginnen met één seconde, 10 seconden, een minuut.


Dat is expres zo weinig omdat het dan heel laagdrempelig is, lichtvoetig. En dan merk je meteen dat je het gewoon kan, dat het lukt. Dan kun je het altijd nog gaan uitbreiden hoe vaak je het doet en hoe lang je het doet.


Wat verder in deze training zit zijn een aantal "mindfucks", sorry voor het woord. Een aantal veel voorkomende vergissingen die mensen maken.


Ook al wordt het je uitgelegd, mij ook, dan nog denk je dat bijvoorbeeld dat je niet goed kunt mediteren omdat het niet stil wordt in je hoofd, nou dat klopt dus al niet.


En zo zijn er nog een aantal mindfucks die ik ga uitleggen, waardoor je over die drempels heen komt, van het mediteren. Waardoor je meteen al gaat merken van "oh ik kan het wel".


En waardoor je ook zult gaan merken wat het je oplevert, en je weet vast wel dat het een goed idee is.


In de cursus zal ik je ook nog wat meer vertellen over wat dan de bewezen effecten zijn van het mediteren.


Al met al wordt het volgens mij een interessante cursus en ik hoop dat je zin hebt om mee te doen!

Reviews voor deze minitraining

Leuke cursus

Rated 5 out of 5
08/08/2022

Heb er veel aan gehad, ik mediteer tegenwoordig regelmatig 10 minuten

Meld je aan om mee te doen

De minitraining is gratis, maar je moet wel .

Als je nog geen account hebt kun je je aanmelden met deze knop.

Je gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy-verklaring. Je kunt zonder je aan te melden eerst de minitraining Turboflow doen.

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit.Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer plezier en wijsheid in organisaties.

38 Cursussen

Nog niet begonnen

Training bevat

  • 6 Lessen
  • 11 Onderwerpen

Je bent niet ingelogd

De minitrainingen zijn gratis, maar het grootste gedeelte van deze site werkt alleen als je bent ingelogd. Als je nog geen lid bent kun je je gratis aanmelden.

Log in of meld je aan als toegang wilt.

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!