Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? We helpen je graag verder! Stel je vraag via het contactformulier.

Aanmelden / inloggen

Hoe kan ik me aanmelden?

Via de pagina “Aanmelden”. Klik hier om naar de pagina aanmelden te gaan.

Je kunt je aanmelden via Google of Facebook, of met je naam en emailadres.

Hoe werkt inloggen of me aanmelden via Google of Facebook?

Je kunt inloggen met je account van Google of Facebook door op een van deze knoppen te klikken, snel en simpel. Je moet wel eenmalig toestemming geven om je gegevens (naam en email) te delen, anders weten we niet wie je bent en kunnen we je niet inloggen, logisch.

Dit werkt ook bij het lid worden. Handig, want dan hoef je geen extra wachtwoord te onthouden.

Als je op de Academy hetzelfde email adres hebt gebruikt als bij Google of Facebook kun je bij elk bezoek aan de Academy kiezen of je wilt inloggen met een wachtwoord of via de knoppen voor sociale login. Die doen dan hetzelfde en je kunt ze door elkaar gebruiken.

Ik had me laatst aangemeld en dat ging goed, maar nu ben ik hier terug en ik weet mijn wachtwoord niet.

Bij je aanmelding heb je zelf een wachtwoord gekozen. Als je dat niet meer weet kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via de pagina wachtwoord kwijt.

Als je hetzelfde email adres hebt gebruikt als bij Google of Facebook kun je ook alsnog inloggen met die knoppen zonder dat je een wachtwoord nodig hebt.

Cursussen

Hoe kan ik mijn cursus starten of vervolgen?

Als je je hebt ingeschreven voor een cursus, dan kun je die vinden door te klikken op de link “Mijn cursussen” bovenin het scherm.

In de lijst met cursussen die verschijnt klik je nu op de naam van de cursus die je wilt gaan doen, je komt dan op de cursuspagina.

Onderaan deze pagina staan de lessen waaruit de cursus bestaat, klik hier op “Uitklappen” en dan op de les waar je gebleven was.