Organisatiebloei

Minder gedoe, meer bedoeling
Current Status
Nog niet begonnen
Prijs
Gratis

Organisatiebloei introductie (1:22)

Leer over de domeinen Ik, Wij en Het in relatie tot jou en je organisatie. Elk van de vakjes uit de organisatiebloem komt aan bod in een eigen video. Vul optioneel de vragen bij de lesdelen in om voor jezelf een document te maken over jou situatie. TIP: Doe dat samen met je team en bespreek het op een overleg of heidag!

 

Breng jezelf, je team en je organisatie in bloei met deze gratis minitraining!

Je kunt de video’s van deze minitraining ook zonder geluid kijken met de ondertitels. Of je leest de tekst van de video in de dropdown.

Tekst van de video

Soepel samenwerken is best lastig. Zeker onder grote druk heb je soms veel misverstanden, vertraging of onbegrip. Terwijl eigenlijk iedereen het beste wil.


Hoe kan je nu samen minder gedoe hebben en meer aan de bedoeling werken?


En, wat kun je hier nu zelf al aan doen?


Hiervoor ontwikkelde ik de Organisatiebloei methode. Het is de kapstok van mijn boek Leiderschap in Verandering.


Zo ziet de Organisatiebloem eruit.


En elk vakje heeft een eigen onderwerp zoals mijn capaciteiten, onze teamcultuur en onze werkprocessen. En het begint bij de kern van de zaak; de bedoeling.


In deze minitraining neem ik je in 5 lessen mee door de bloem. Elk lesdeel heeft een korte video en een invulformulier of handige checklist. Hierdoor krijg je meteen ideeen hoe je ermee aan de slag kan. En als je wilt kun je het ook met je team doen.


Door mee te doen kijk je frisser naar je organisatie en je team. Je ziet meer mogelijkheden en hebt praktische oplossingen om minder gedoe te hebben en nog soepeler samen te werken. te beginnen bij het laaghangend fruit.


Spreekt dit je aan? Meld je dan aan. Dan kun je meteen aan de slag.

Reviews voor deze minitraining

Geen titel

Rated 5 out of 5
25/09/2022

Interessante video’s, volgens mij is er over elk van die onderwerpen nog veel meer te zeggen

Meld je aan om mee te doen

De minitraining is gratis, maar je moet wel .

Als je nog geen account hebt kun je je aanmelden met deze knop.

Je gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy-verklaring. Je kunt zonder je aan te melden eerst de minitraining Turboflow doen.

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit.Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer plezier en wijsheid in organisaties.

38 Cursussen

Nog niet begonnen

Training bevat

  • 7 Lessen
  • 12 Onderwerpen

Je bent niet ingelogd

De minitrainingen zijn gratis, maar het grootste gedeelte van deze site werkt alleen als je bent ingelogd. Als je nog geen lid bent kun je je gratis aanmelden.

Log in of meld je aan als toegang wilt.

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!