Les voortgang
0% voltooid
Tekst van de video

Bij de H van Houding sta je ontspannen en rechtop.

 

Als je staat heb je je gewicht op de bal van de voet, dus net iets voor het midden van de voeten. Je staat op allebei je voeten, je knieën zijn van het slot, hier.

 

Groei nog ietsje langer, diepe inademing, en je ontspant ook, want je bouwt vaak spanning op je voorhoofd. Die gaat via je schouders, je buik en je benen.

 

We zitten vaak veel te typen en dat zijn allemaal contractie spieren. Dus door die houding ontspannen en rechtop te maken gebruik je de andere spieren. En dat geeft een gevoel van kracht, ontspanning, verbinding en helderheid.

Navigeer makkelijk door de minitraining met de paarse pijlen bovenin de pagina. Open de navigatie met de knop bovenin om snel naar een bepaalde les of lesdeel te springen.

Navigeer makkelijk door de minitraining met de paarse pijlen bovenin de pagina. Gebruik de navigatie links om snel naar een bepaalde les of lesdeel te springen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rita
6 maanden geleden

Mooie oefeningen, ook fijn om te doen voordat ik les geef. Even tijd en focus op mijzelf.

Anouk
6 maanden geleden
Antwoord aan  Rita

Oh ja, goed idee. Dit is perfect om te doen voor het lesgeven, voor een overgangsmoment in de les, voor het aanspreken van een leerling ergens over. En natuurlijk voor een overleg met collega’s. Werkt ook online.

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!