Het imposter sydroom is het gevoel dat je door de mand gaat vallen. Dat het nu niet meer lang zal duren of ze komen erachter dat je eigenlijk niet weet wat je doet.

Minitraining Imposter Syndroom (1:30 min)

Leer wat het Imposter Syndroom is en hoe je ermee om kunt gaan

(De video’s van deze training kun je ook zonder geluid kijken met de ondertitels aan of je kunt de tekst van de video lezen)

Het imposter syndroom, wat is dat? Het is het gevoel dat je door de mand kunt gaan vallen, dat iedereen binnenkort wel door zal hebben dat je eigenlijk helemaal niet weet wat je doet. Het is een heel ongemakkelijk gevoel en het brengt je aan het twijfelen en je vergelijkt jezelf negatief met anderen en daardoor kom je ook eigenlijk minder tot je recht en misschien klopt het wel helemaal niet... Maar toch heb je dat gevoel. Dat is het imposter syndroom.

 

Imposter betekent fraudeur, alsof je doet alsof. En in deze mini-training ga ik je helpen om meer te snappen ervan, waarom we dat hebben en ook om er minder last van te hebben en het allemaal het lichter te ervaren.

 

Aan het eind als je de hele cursus hebt gedaan, dan krijg je ook een badge voor 'Proud Imposter' :-). En in deze mini-training vind je een zelftest, weetjes erover, wat oefeningen en tips om er minder last van te hebben, zodat je met nog meer plezier je beste zelf kan zijn, zonder al die twijfels.

 

En persoonlijk heb ik er ook wel last van, ik had het eerst eigenlijk niet door, maar zonder de technieken die ik jou ook ga leren zoals het centreren, denk ik niet dat ik bijvoorbeeld de boeken die ik geschreven heb af zou hebben gekregen en zou zijn uitgebracht. Dus het heeft mezelf ook tegenhouden en ik ben er ook mee bezig.

Dus misschien kunnen we samen een stukje lopen. Doe je mee?

Verdien je Proud Imposter badge!

De minitraining Imposter syndroom is gratis, maar je moet wel .

Als je nog geen account hebt kun je je aanmelden met deze knop.

Over de docent

Anouk Brack

Anouk geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment. Ze werkte meer dan 15 jaar aan de Wageningen Universiteit, richtte een stichting op voor integraal leiderschap voor duurzaamheid, en is mede-oprichter van The Centre for Embodied Wisdom. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties.

29 Cursussen

Nog niet begonnen

Training Bevat

  • 6 Lessen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
(Naam en email zijn niet verplicht, email wordt nooit op de site getoond)
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Deel je ervaring, tips en vragenx
()
x