Les

Dag 3: Prioriteiten en acties

Minitraining SAP Dagstart

Dag 3: Prioriteiten en acties

Goeiemorgen!

Het is alweer woensdag. Nu is het belangrijk dat je even doorpakt want daardoor krijg je de gewoonte om dit ’s ochtends te doen beter in je systeem. En dan heb je er veel meer profijt van.

Dus dat gaan we vandaag doen. In de video van vandaag gaan we in op stap 3 en 4 van de dagstart: de prioriteiten en acties. Je weet wel wat dat zijn, maar ik leg het uit misschien op een manier zoals je het nog niet had bekeken. En we doen natuurlijk de Dagstart van 5 minuten.

Nu ga je deze stappen doen:

  1. Video – Kijk nu de video hieronder – over stap 3 en 4 van de dagstart de prioriteiten en de acties (3:14 min)
  2. Dagstart formulier + video hele proces – Het formulier van de dagstart dat hieronder staat invullen. Je hebt dit al uitgeprint. (Alternatief: je download het nu of je beantwoordt de vragen op papier.) Je kunt de video erbij gebruiken.
  3. Klaar! Om met focus en flow je dag te beginnen. Geef een reactie onderaan de pagina. Daar kun je een opmerking of vraag kwijt. Goed bezig!

Fijne dag!

Anouk

P.S. Je doet de dagstart deze week dagelijks. Elke dag krijg je iets extras. Morgen geef ik je als extra meer uitleg over stap 5 en 6 van de dagstart: over de consequenties en het schouderklopje. Tot morgen alvast! Doe nu de Dagstart.

Kijk de video (3:14 min)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties