De Verborgen Dimensie van Leiderschap

Verborgen dimensie van leiderschap

In De verborgen dimensie van leiderschap volg je het pad van de zachtmoedige krijger. Deze methode is geworteld in mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. De praktische en krachtige oefeningen stemmen lichaam en geest op elkaar af en helpen je optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties. Je leert bijvoorbeeld hoe je in het hier en nu binnen enkele seconden kunt herstellen van stress naar flow.

Het effect?

Heldere communicatie, daadkrachtig leiderschap en constructieve samenwerking. Een leider die bereid is dit pad te volgen straalt kracht, verbinding en helderheid uit. Met als resultaat: meer zingeving, verfrissende besluitvormingsprocessen, minder management en meer ruimte voor werken vanuit je kracht.

Maak kennis met de auteur Anouk Brack, haar visie op leiderschap en doe alvast een oefening samen met Anouk. Bovendien vind je hier twee bonushoofdstukken.

Anouk stelt zich voor

Doe een oefening mee met Anouk

Introductie van het boek

Twee bonus hoofdstukken
De Verborgen Dimensie van Leiderschap

De toegevoegde waarde van dit boek?

”In de huidige donkere geo-politieke tijden is dit boek van Anouk Brack over zachtmoedig krijgerschap een lichtend baken voor leiders die een betere wereld willen realiseren. Waar andere boeken over leiderschap stoppen, trekt het boek van Brack hoogstaande humane waarden door naar de belichaming daarvan in het persoonlijk handelen van de leider. Dit boek biedt je niet alleen theorie maar ook zinvolle persoonlijke oefeningen om de theorie in praktijk te brengen.”
Em. Prof. Dr. Martin Mulder, Leerstoel Educatie- en Competentiestudies, Wageningen University

”Dit nuttige boek put uit zowel oude wijsheid en modern wetenschappelijk kennis om je de tools te geven een goed, gezond en gebalanceerd leven te leiden, zowel als mens als professional. Bovendien veel praktische tips die je onmiddellijk kan toepassen. Ik beveel het van harte aan bij iedereen die zich zelf wil verbeteren en bij wil dragen aan een meer gelukkige wereld.”
Sander Tideman, directeur Mind & Life Europe

”Dit boek van Anouk Brack gaat over werken met je lijf om je leiderschap binnen organisaties en bedrijven te bekrachtigen. “Het lijf liegt nooit”, is een gevleugeld gezegde in het lichaamswerk. Daarmee wordt aangeduid hoe zeer het lijf een waardevolle gids is in leven en werken. Anouk maakt op hele concrete wijze duidelijk hoe je je lijf als betrouwbare coach kunt gaan inzetten.”
Dr. ir. Rens Meijkamp, directeur CRKL, platform voor innoverend leiderschap

Nieuwsbrief

Meldt je aan voor tips over leiderschap en nieuwe gratis minitrainingen zodra ze uitkomen

Nieuwsbrief aanmelding (niet ingelogd)

Verder je leiderschap ontwikkelen?

Lijkt het je wel wat om:

  • Je persoonlijke leiderschap verder te verdiepen in een individueel coaching traject?
  • InCompany met je team aan de slag te gaan met leiderschap en samenwerking?
  • Even te sparren met Anouk over wat voor jou de beste vorm is?

Plan dan nu een gesprek in, rechtstreeks in Anouk haar agenda. Ze kijkt ernaar uit je te spreken!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Proud Imposter!

Zo, daar kun je trots op zijn!

Gefeliciteerd met je badger, ga zo door!