Les 5 van 6

Dag 5: Hoera, geslaagd voor de minitraining!

Hoera, je hebt alle dagen gedaan en je hebt de bonus video’s tot je beschikking voor meer uitleg bij elke stap! En ook al snap je elke stap dan voegt die bonus video toch meer diepte toe zodat je meer profijt hebt van de Dagstart.

Dus mocht je nog aan sommige bonus video’s niet toegekomen zijn, dan kun je ze vandaag kijken. Ze zijn allemaal maar kort en het levert je meer inspiratie en focus op.

Nu je het hele proces goed hebt leren kennen, kun je besluiten op wat voor manier je er mee door wilt. Daar help ik je in deze video ook bij: Tips!

Want juist nu komt het er op aan:

  • Pak je door met deze beweging naar meer Focus en Flow met minder moeite?
  • Hoe pak je door?
  • En hoe ga je zorgen dat je eraan denkt?

Ook wanneer we in principe wel weten hoe iets werkt is het nog iets heel anders voordat je dat geintegreerd hebt in je leven. Ik denk dat we daar allemaal wel ervaring mee hebben. Waardevolle tips dus!

 

Kijk de video (4:14 min)

Vul het formulier in

Vul de beoordeling in

Het SAP Jaartraject

Gun jezelf ook meer focus en flow komend jaar met een regelmatige Strategische Adempauze. Verbeter je leiderschap in verandering vaardigheden. Meer informatie over het jaartraject en inplannen van een intakegesprek:

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
(Naam en email zijn niet verplicht, email wordt nooit op de site getoond)
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ietje
ietje
1 jaar geleden

Ik keek er al naar uit vandaag en had de dagstart zo georganiseerd dat ik voldoende tijd heb om ook de video te bekijken (en de mails die binnen kwamen te ‘negeren’). Het helpt mij om alles de avond ervoor netjes klaar te leggen.
Dus ik ga zeker door en maak van jouw 6 dagstart punten een klein blaadje (dus mocht je een word-document hebben ….) en plak dat in een boekje, waar ik dan elke dag in schrijf.
Elke avond keek ik terug naar wat ik ‘s ochtends opgeschreven had en vooral dat is voor mij zeer werkzaam. Maar wellicht is dat (terugblik) een van de drie 5’ ……
In het weekend bekijk de afgelopen week en kijk dan ook vooruit
Elke zondagochtend maak ik de weekberichten voor de ouders van onze school en ook dat is een ‘ritueel’ dat helpt om focus te behouden
Heel erg bedankt!!

Renata
Renata
1 jaar geleden

Dank je wel Anouk voor deze dagstart. De voorgaande dagen had ik al genoeg focus. Vanmorgen was dat minder makkelijk en da helpt de dagstart zeker om prioriteiten te bepalen en focus aan te brengen. Ik pas niet in de doelgroep van het traject en wens je daar veel leuke deelnemers en succes toe.

4
0
Deel je ervaring, tips en vragenx
()
x