Les 3 van 6

Dag 3: Prioriteiten en acties

Het is alweer de derde dag van de minitraining. Hoe gaat het met je proces? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen de derde dag van zo’n training afhaken omdat de nieuwigheid er dan af is. Niet doen hoor :-), je bent er bijna.

Nu is het belangrijk dat je even doorpakt want daardoor krijg je de gewoonte om dit ‘s ochtends te doen beter in je systeem. En dan heb je er veel meer profijt van.

Dus dat gaan we vandaag doen. In de video van vandaag gaan we in op stap 3 en 4 van de dagstart: de prioriteiten en acties. Je weet wel wat dat zijn, maar ik leg het uit op een manier zoals je het misschien nog niet had bekeken. Ik leg ook uit waarom dit anders is dan je actielijst.

Dus, lekker aan de slag met de Dagstart!

Over een kwartiertje heb je meer Focus en Flow, maak je makkelijker keuzes en ben je aan het eind van de dag ook tevreden met wat het heeft opgeleverd.

 

Kijk de video (3:14 min)

Vul het formulier in

Deel je ervaring

Wat vond je van de les? Deel je ervaring en vragen in het reactieformulier hier onder.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
(Naam en email zijn niet verplicht, email wordt nooit op de site getoond)
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irmgard Michielsen
Irmgard Michielsen
1 jaar geleden

Goedemorgen Anouk, dank voor de lieve start van de dag. Ik ben een pensionado met heel veel interesses en veel acties per dag. En ook dan is het erg leuk om jouw dagstart te doen. Een waardevolle bijdrage voor velen die in een jachtig systeem werken. Fijne dag!

toon
toon
1 jaar geleden

heerlijk om zo de dag te beginnen!

Tania
Tania
1 jaar geleden

3 x 3 Ik ga het proberen. Dank voor de tip en een fijne dag.

Nele
Nele
1 jaar geleden

Na twee dagen met de dagstart voel ik me al meer gefocust! Bovendien lukt het me ook beter om de dag af te ronden, zonder dat alle to do’s klaar zijn en dat zonder me daarbij schuldig of slecht te voelen. Vaak horen die to do’s niet tot de prioriteiten of dragen ze te weinig bij tot de bedoeling.
Ik ben zeker van plan deze dagstart tot een nieuwe gewoonte te maken. Dankjewel voor de inspiratie en input!

Anoniem
Anoniem
1 jaar geleden

Fijn om zo de dag te beginnen, bewust wording, ook de tip van kijk goed naar wat steeds blijft liggen is een eye opener! Dank.

ietje
ietje
1 jaar geleden

Soms lijken de omstandigheden en mensen die zich aandienen als vanzelf te gaan; zacht (als vanzelf) werken noem ik het maar even. Is dat flow? Of speelt intuïtie of ‘werlken’ op ene ander niveau daar een rol in? PS: je filmpjes zijn zalig helder en kort!

ietje
ietje
1 jaar geleden
Antwoord aan  Anouk Brack

En over die mindset lees ik meer in je tweede boek?

David
David
1 jaar geleden

Fijne manier om de dag te starten. Ik heb alleen een praktisch puntje. De pdf invullen lijkt niet helemaal goed te gaan. De teksten verdwijnen en komen weer terug als ik op het vakje ga staan. Is dat op te lossen?

16
0
Deel je ervaring, tips en vragenx
()
x