Les

Dag 5: Hoera, geslaagd voor de minitraining!

Minitraining SAP Dagstart

Dag 5: Hoera, geslaagd voor de minitraining!

Goeiemorgen!

Hoera, de laatste dag! Na video en de dagstart van vandaag ben je geslaagd voor de minitraining Dagstart Strategische Adempauze :-).

Nu je het hele proces goed hebt leren kennen, kun je besluiten op wat voor manier je er mee door wilt.

Want juist nu komt het er op aan:

  • Pak je door of niet?
  • Hoe pak je door?
  • En hoe ga je zorgen dat je eraan denkt?

In de video van vandaag vatten we de boel samen. Verder geef ik je nog een paar extra tips.  En we doen natuurlijk de Dagstart van 5 minuten.

Ik vertel je vandaag ook over het jaartraject Strategische Adempauze, dat nog veel meer te bieden heeft dan deze Dagstart. Het begint in januari. Als je profijt hebt van de Dagstart, en je bent leidinggevende, bestuurder of programmaleider, dan past het jaartraject bij jou. Maak meteen een afspraak voor een intakegesprek of lees eerst meer over het SAP jaartraject.

Nu ga je deze stappen doen:

  1. Video – Kijk nu de video hieronder – Dag 5 – Hoera, geslaagd! (4:14 min)
  2. Dagstart formulier + video hele proces – Het formulier van de dagstart dat hieronder staat invullen. Je hebt dit al uitgeprint. (Alternatief: je download het nu of je beantwoordt de vragen op papier.) Je kunt de video erbij gebruiken.
  3. Beoordeling minitraining – Vul je beoordeling voor deze minitraining in.
  4. Klaar! Om met focus en flow je dag te beginnen. Geef een reactie onderaan de pagina. Daar kun je een opmerking of vraag kwijt. Goed bezig!

Fijne dag!

Anouk

PS. Heb je interesse in het SAP jaartraject, maar twijfel je nog? Plan dan juist nu een intakegesprek met me. Want daarin vertel ik je meer over wat je kan verwachten en bovendien vertel ik je eerlijk of ik denk dat het bij je past of dat iets anders beter is voor jouw wensen. We zijn allebei gebaat met een goede match, toch?! Ben je benieuwd? Hier lees je meer over het traject.

Kijk de video (4:14 min)

Vul het formulier in

Het SAP Jaartraject

Gun jezelf ook meer focus en flow komend jaar met een regelmatige Strategische Adempauze. Verbeter je leiderschap in verandering vaardigheden. Meer informatie over het jaartraject en inplannen van een intakegesprek:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties