Les

Dag 1: De SAP dagstart – Het hele proces

Minitraining SAP
Dagstart

Dag 1: De SAP dagstart – Het hele proces

Goeiemorgen!

We gaan van start :-). Vandaag is de eerste dag van de minitraining Strategische Adempauze DAGSTART!

Deze week heb je elke ochtend ongeveer een kwartiertje nodig om de dagstart te doen. (eventueel begin je een kwartiertje eerder) Plan dit alvast in je agenda. Na deze week kost het je nog maar 5 minuten voor een superstart van je dag.

In deze aflevering leer ik je meteen het hele proces om een super dagstart te hebben. Ben je er klaar voor?

Je hebt net de mail gelezen.

  1. Video – Kijk nu de video hieronder (4:15 min) en tegelijkertijd ga je…
  2. Formulier – Het formulier van de dagstart dat hieronder staat invullen. Je hebt dit vrijdag al uitgeprint. (Alternatief: je download het nu en opent het in een PDF reader zoals Adobe, nu kun je het digitaal invullen. Alternatief 2: Je beantwoordt de vragen op papier bijv in je notitieboekje)
  3. Klaar! Om met focus en flow je dag te beginnen. Geef een reactie onderaan de pagina. Daar kun je een opmerking of vraag kwijt. Goed bezig!

Fijne dag!

Anouk

P.S. Je doet de dagstart deze week dagelijks, zodat je echt kan merken wat het je oplevert. Bijvoorbeeld dat je meer zelf aan het stuur zit, wat heerlijk! Elke dag krijg je iets extras. Morgen geef ik je als extra meer uitleg over stap 1 en stap 2 van de dagstart: het ‘turbo-centreren’ en ‘de bedoeling’. Tot morgen alvast! Doe nu de Dagstart.

Kijk de video (4:15 min)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties